Tilbage
 
  Mindebogen udkom første gang i 2007 på Aschehoug Forlag, som siden blev til Lindhardt & Ringhof Forlag. Bogen er genoptrykt i flere omgange og kunne frem til midten af 2012 købes i almindelig handle, hvorefter den blev meldt udsolgt fra forlaget.

Forlaget valgte derefter at give forfatteren, Rikke Høgsted, rettighederne tilbage. Rikke var ikke i tvivl om at bogen skulle genudgives, da hun jævnligt fik hilsener fra forældre og børn, der havde hørt om bogen og gerne ville lave deres egen mindebog. Rikke og bogens illustrator, Alette Bertelsen, havde gennem årene fået rigtig meget god feedback på bogen fra både professionelle og fra børn, som alle havde forslag til, hvordan bogen kunne forbedres. Både i forhold til emner og i forhold til dens udseende.

 
       
  Rikke og Alette søgte derfor fondsmidler til at foretage en revision af bogens indhold og samtidig give den et nyt design, som appellerer til tidens børn og unge. Den nye og redigerede udgave af mindebogen er således blevet til med økonomisk støtte fra Egmontfonden, som også har doneret en stribe eksemplarer af bogen til Kræftens Bekæmpelse og Børn, Unge og Sorg. En stor tak til Egmontfonden.