Tilbage
 
  "Vennerne og kollegerne åndede nærmest lettet op, da jeg bad dem være gæsteforfattere og hjælpe os med at lave minde­bogen om børnenes far. Så kunne de endelig gøre noget konkret for børnene"
(Mor til tre små børn, som har mistet deres far)
 
     
  Det kan være en god idé at invitere andre mennesker, som også holdt af den, man har mistet, til at være med til at lave mindebogen. Det kan man gøre ved at bede dem være gæste­forfattere og bidrage med sjove, spændende eller på anden måde vigtige historier om den person, man har mistet.  
   
  Man kan selv skrive en invitation til gæsteforfatterne, eller man kan printe nedenstående invitation ud og bruge den. Det kan være en god idé at sætte kryds ved de spørgsmål, man helst vil have, at gæsteforfatteren fortælle om.
 
 
  "Familie og vennerne blev rigtig glade for at blive spurgt til at være gæsteforfattere i mindebogen. Så kunne vi lige som lettere tale sammen om vores døde mor. Vi rummede alle en masse inde i hovedet, som vi nu har samlet til et billede af hende" (Far til pige på 16 år, som har mistet sin mor)
 
 
  Mere om gæsteforfattere
 
  Sider du kan udskrive til gæsteforfattere